IORI DE WINDT CHENG
SINT-NIKLAAS • Fotografie // iori De Windt Cheng is al sinds 1996 uw vakfotograaf.

Met oorspronkelijk een klassieke "pre-digitale" opleiding van 7 jaar als Kunstfotograaf achter de rug gaat mijn persoonlijke voorkeur nog steeds naar de analoge fotografie omwille van de charme en de aparte, unieke uitstraling die het medium van échte, traditionele fotografie geeft. Doch vandaag de dag verloopt 90% van mijn reportages en artistieke producties op volledig digitale wijze.

Voor de digitale reportages werk ik enkel met Canon Full Frame camera's, lichtsterke "prime" objectieven en in RAW om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De post-productie van alle reportages gebeurt steeds in eigen huis met de meest up-to-date versie van Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom, de geselecteerde volledig afgewerkte beelden worden nadien in hoge resolutie en zonder watermerk op USB stick of via WeTransfer aan de klant geleverd.

Onze Fine Art prints op canvas, dibond of plexi of een tijdloos luxe fotoalbum blijven natuurlijk de ultieme herinnering van uw fotoreportage of portretsessie. Foto's die bij ons verwerkt worden tot Fine Art prints krijgen ook altijd een premium check-up en behandeling in Photoshop vooraleer ze geprint worden.

U kan bij mij terecht voor portret-, beauty-, mode- en huwelijksfotografie. Zwart-Wit fotografie is nog steeds mijn handelsmerk en specialiteit doch ik werk met evenveel plezier en passie in kleur voor mijn klanten.
mail ons
0032.495 36 19 97